Tarjoamme verkko-osoitteen kaupan päälle ensimmäisen laskutuskauden ajalle!

.info-domain kaupan päälle 1. laskutuskauden ajalle!LahjapakettiNettihotelli.fi tarjoaa mihin tahansa meiltä avaamaasi webhotelliin .info-päätteisen verkko-osoitteen ensimmäisen laskutuskauden (12 kk tai 36 kk) kaupan päälle! (arvo 18-54€)

.com, .net, .org, .biz, .info, .name tai .eu -domain kaupan päälle 1. laskutuskauden ajalle!Mutta mikäli valitset Sviitti-, Lukaali tai Palatsi -webhotellin, tarjous vain paranee: saat valintasi mukaan rekisteröidä yhden minkä tahansa kansainvälisen verkko-osoitepäätteen (.com, .net, .org, .biz, .info, .name tai .eu) ensimmäisen laskutuskauden (12 kk tai 36 kk) veloituksetta kaupan päälle! (arvo 18-54€)

Verkko-osoitteet rekisteröidään ensimmäisen laskutuskauden ajalle, jonka jälkeen siitä veloitetaan vuosittain normaalin hinnaston mukainen hinta
1,50 €/kk (eli 18,00€/vuosi) webhotellipalvelun laskutuksen yhteydessä.

Mikäli sinulla on jo rekisteröity verkko-osoite jonka siirrät palveluun, voit käyttää edun hyväksesi joko rekisteröimällä sille rinnakkaisosoitteen (ilman lisämaksua) tai käyttämällä edun verkko-osoitteen siirtämiseen, jolloin siirtokustannuksia ei peritä.

Huom!Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi ja vain mainituissa webhotellipaketeissa. Tarjous ei ole voimassa domainparkki-tuotteen yhteydessä. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä tarjous ole voimassa Rahat takaisin -takuun yhteydessä siten että verkko-osoitteen rekisteröinti tapahtuisi ilman eri kustannuksia, mikäli perut tilauksesi. (Tilauksen peruutuksen yhteydessä vähennämme palautettavasta summasta rekisteröidyn verkko-osoitteen arvon normaalin hinnastomme mukaisesti rekisteröidyltä ajalta.)

Takaisin