Verkkotunnuksen rekisteröiminen itse

Huom!HUOM! FI-päätteisten verkkotunnusten rekisteröinti, siirtäminen tai uusiminen ei ole mahdollista suoraan Viestintäviraston kautta enää 5.9.2016 jälkeen, jolloin verkkotunnusten ylläpitäminen siirtyi erillisille verkkotunnusvälittäjille. Nettihotelli Internet Oy on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä ja voi huolehtia näistä toimista puolestasi.

Tiedostathan, että mikäli olet tilaamassa palvelua siten, että huolehdit verkkotunnuksen rekisteröinnistä tai siirtämisestä itse, sinulla täytyy olla erillinen verkkotunnusvälittäjä tai mahdollisuus hallita esimerkiksi kansainvälistä verkkotunnusta suoraan erillisen rekisteröijätahon palvelun kautta, jossa voit huolehtia nimipalvelinmuutoksista ja verkkotunnuksen uusimismaksuista itse.

Mikäli sinulla ei ole tällaisia tunnuksia, on helpompaa jättää verkkotunnuksen rekisteröintiin, siirtämiseen tai uusimiseen liittyvät työsuoritteet Nettihotellin tehtäväksi. Kauttamme hankitut verkkotunnukset rekisteröidään aina asiakkaan omalla nimellä (ja käyttäen asiakkaan sähköpostiosoitetta domainin omistajatiedoissa) ja ne on mahdollista siirtää valitsemallesi palveluntarjoajalle milloin tahansa, ilman että perimme tästä lisäkustannuksia (mikäli vain saatavamme laskuihin on suoritettu). Asiakas omistaa siis aina kauttamme rekisteröidyn verkko-osoitteen vaikka se rekisteröidäänkin Nettihotellin tekemänä.

Lisäksi kauttamme rekisteröidyissä verkko-osoitteissa on myös se etu, että laskutamme (samaan aikaan avatut) osoitteet samalla laskulla webhotellipalvelun kanssa, jolloin saat maksettua niin webhotellipalvelun kuin domainrekisteröinnit näppärästi yhdellä laskulla, eikä sinun tarvitse maksaa riskialttiisti luottokortilla ulkomaisille rekisteröijätahoille. Avaamme osoitteet kuitenkin aina tilaushetkellä jolloin saat ne lähes välittömästi käyttöösi - ja laskutamme jälkikäteen. Lisäksi teemme kauttamme rekisteröityihin osoitteisiin hallinnollisia töitä (esim. domainin osoitetietojen muokkaus) veloituksetta aina asiakkaan niitä pyytäessä. Täten verkkotunnusrekisteröinti on usein järkevämpää ja helpompaa antaa aina tehtäväksemme.

Takaisin