5. Monipuoliset hallintaominaisuudet ja ohjeistot

Nettihotelli.fi:n palvelinjärjestelmä on luotu perustuen tunnettujen, luotettavien ja varmatoimisiksi todettujen ohjelmistovalmistajien tuotteisiin, jotka olemme ohjeistaneet hyvin.

EditoriTarjoamme asiakkaillemme palvelun käyttämiseksi monipuoliset ja helppokäyttöiset hallintaominaisuudet ja ajantasaiset ohjeistot - selvällä suomen kielellä. Järjestelmien avulla asiakas kykenee suoriutumaan monista tehtävistä välittömästi ja itsenäisesti säästäen samalla omaa aikaa ja vaivaa. Kuinka moni kilpailijamme tarjoaa esimerkiksi yhtä kattavat ja selkeät ohjesivut?

Parallels PleskPalvelinlaitteistossa käytämme Yhdysvaltalaisen Parallelsin tuoteperheen Plesk-hallintapaneeliohjelmistoa johon hallintapaneelimme perustuu.

Ohjelmisto mahdollistaa palvelinlaitteiston luotettavan ja nopean toiminnan, korkean tietoturvan ja palvelimen keskitetyn ja tehokkaan hallinnan. Loppuasiakas hyötyy tällöin nopeasta asiakaspalvelusta, palvelimen toimintavarmuudesta ja tietoturvallisuudesta ja erilaisista hallinta- ja mukauttamisominaisuuksista.

Tarjoamme monipuoliset hallintaominaisuudet

Vakiona kaikkiin palvelupaketteihin kuuluvan hallintapaneelin kautta asiakas voi itse vaihtaa esimerkiksi kaikki tarvittavat salasanansa, luoda uusia sähköpostiosoitteita, siirtää tiedostoja kotisivutilaansa, suojata haluamansa kotisivuhakemistot salasanoin ja määrittää tarvittaessa lisäpalveluna hankittavat roskaposti- ja virustorjuntasuojat sähköpostikohtaisesti.

Nettihotelli.fi -hallintapaneeli


Nettihotelli Webmail-sovellus


Nettihotelli WWW-tilastot


Nettihotelli Nettisivukone

Samaten vakiona webhotellipaketteihin kuuluvan webmail-sovelluksen avulla asiakas - ja myös asiakasyrityksen työntekijät - voivat lukea sähköpostejaan, vaihtaa omat salasanansa, hallita lomavastaajaa, tehdä kalenterimerkintöjä monipuoliseen kalenterijärjestelmään, tehdä muistiinpanoja sekä luoda tehtävälistoja mistä päin maailmaa tahansa verkkoyhteydellä varustetulla tietokoneen www-selaimella tai jopa matkaviestimellä.

Webmail-sovellus kuuluu vakiona jokaiseen Nettihotelli.fi:n sähköpostilaatikkoon ja lisää yritysten tuottavuutta ja sähköisiä viestintämahdollisuuksia merkittävästi. Vaihtoehtoisesti sähköpostit voidaan lukea POP3- tai IMAP -protokollia tukevilla sähköpostiohjelmilla, ja sähköpostit lähettää oman operaattorin lähtevän sähköpostipalvelimen lisäksi myös tarjoamamme autentikoivan SMTP-palvelimen kautta. Luonnollisesti kaikkiin rajapintoihin tarjoamme SSL-suojauksen.

Vastaavasti palvelukokonaisuuteemme kuuluu vakiona myös monia tietoturvaa ja käyttäjäseurantaa parantavia palveluita, kuten sähköposteja suojaavat Dr.Web -virustorjunta ja DNSBL- ja Spamassassin-roskapostisuodatukset sekä verkkosivujen tilastoinnista huolehtiva Awstats WWW-tilastointiohjelmisto. Tarjoamme myös monipuolisia palvelintukia, joita useilta kilpailijoiltamme ei edes saa (mm. Ruby on Rails, PostqreSQL-tietokantatuki sekä Tomcat-tuki).

Lisäksi uusimpana lisäpalveluna tarjoamme helpon kotisivujen suunnittelun mahdollistavan Nettisivukoneen, jolla kotisivujen suunnittelu onnistuu ilman HTML-kielen erikoistaitoja tai erillisiä ohjelmistoja.

Kaikki palvelumme ovat ohjeistettu selvällä suomen kielellä ohjesivuillamme. Ohjeiston avulla asiakas voi itse tehdä lähes kaikki tarvittavat säätötoimenpiteet kotisivutilaansa ja sähköposteihinsa.

Takaisin Lue lisää