Webhotellit alkaen vain 2,45e/kk9. Edullinen hintataso

Kaikkien edellä mainittujen seikkojen lisäksi Nettihotelli.fi:n tavoitteena on tarjota markkinoiden edullisin hintataso vertailtaessa palveluita, joiden palvelinlaitteisto sijaitsee Suomessa - ja laadusta kuitenkaan tinkimättä. Halvin webhotellipakettimme maksaakin ainoastaan 2,95€/kk ja sisältää asiakkaan niin halutessa myös .info-domainrekisteröinnin ensimmäisen laskutuskauden etuna. Tämä on mahdollista seuraavin strategiavalinnoin:

  • Käytämme omia konesali- ja palvelinratkaisupalveluja. Tämä säästää palvelun kustannusrakennetta ja voimme siirtää edun suoraan asiakashintoihin.Modulaarisuus mahdollistaa hallitun kasvun

  • Hyvä ennakkosuunnittelu mahdollistaa edullisen ja luotettavan toiminnan pienin kustannuksin. Pitkälle automatisoitu sähköinen asiakaspalvelujärjestelmä ja hyvä palveluiden ohjeistus säästää merkittävästi henkilöstöresursseissa. Testatut ja luotettaviksi todetut palvelinjärjestelmät ohjelmistoineen on monistettavissa tarpeen mukaan, mikä takaa hallitun ja edullisen kasvun tarpeen mukaan. Myöskään overselling- eli palvelinresurssien kohtuuton ylimyynti ei kuulu Nettihotellin toimintafilosofiaan, jolloin toiminnan kannattavuus ja laatutaso on taattu myös tulevaisuudessa.

  • Edullinen hintataso yhdistettynä toimivaan palveluun herättää viidakkorummun. Edullisilla hinnoilla saamme enemmän asiakkaita, pitäen samalla kuitenkin huolen hallitusta kasvusta ja riittävästä kannattavuudesta.

Takaisin Lue lisää