Nettihotellin webhotelli on turvallinen ja varma valinta

WebhotelliNettihotellin kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa!Webhotellipalvelumme sivutila alkaa kevyeen kotisivu- ja domainparkkikäyttöön suunnitellusta edullisimmasta Mini 300 MB -kotisivutilasta, joka maksaa ainoastaan 2,95€/kk. Suurin kotisivupakettimme Palatsi 10 GB sisältää taas valtavan, kymmenen gigatavua käsittävän määrän levytilaa ja maksaa silti ominaisuuksiinsa nähden verrattain maltilliset 19,95€/kk.

Kaikki webhotellit sijoitetaan Suomessa sijaitseville huippunopeille, toimintavarmoille ja ympärivuorokautisesti valvotuille palvelimille konesaliimme Turun keskustaan. Emme harrasta palvelun kohtuutonta ylimyyntiä, joka riskeeraisi palvelun toiminnan tulevaisuudessa, vaan mitoitamme levytilat järkeviksi ja asiakkaille riittäviksi. Lisäksi palvelinten ja muun toimintamme tuottamat CO2-päästöt neutraloidaan kokonaisuudessaan.

.info-domain kaupan päälleLisäksi kaikkiin webhotellipaketteihimme sisältyy niin halutessasi vähintään .info-päätteisen domainin rekisteröintimaksu kaupan päälle ensimmäisen laskutuskauden ajalle!

Ole hyvä ja valitse vasemmanpuoleisesta valikosta sinulle parhaiten sopiva webhotellipaketti ja tutustu tarkemmin palvelun ominaisuuksiin. Voit myös halutessasi lukea lisää yrityksemme toiminnasta.

Takaisin Lue lisää Vertaile webhotellipaketteja