Miksi liittyisin Nettihotellin jälleenmyyjäksi?

Miksi en yksinkertaisesti hankkisi omaa palvelinlaitteistoa jota edelleenmyisin itse omille asiakkailleni?

Pukumies siirtyy sikariportaaseen!Hyvä kysymys! Tässä kuitenkin muutamia syitä miksi Nettihotellin jälleenmyyntijärjestelmään liittyminen on todennäköisesti parempi vaihtoehto:

  • Oman palvelinjärjestelmän rakentaminen aiheuttaa pysyviä kustannuksia ilman takeita tuloista. Palvelinlaitteistojen investointien lisäksi joudut investoimaan helposti tuhansia euroja erilaisiin ohjelmistoihin, laskutusjärjestelmiin, ylläpitosopimuksiin ja moniin muihin yllättäviin kulueriin. Nettihotellin jälleenmyyntijärjestelmä on taas täysin riskitön: se ei maksa yrityksellesi mitään! Voit vain voittaa.

  • Oman palvelinjärjestelmän käyttäminen vaatii valtaisaa ja loputonta ylläpitotyötä: perehtymistä laitteistoihin, ohjelmistoihin, asiakkuudenhallintajärjestelmiin, puhelinasiakaspalvelua, venyviä työaikoja, stressiä ja kiirettä ja loputtomia ongelmatilanteiden selvityksiä ja ennemmin tai myöhemmin henkilökunnan palkkaamista. Oletko varma, että haluat lähteä rumbaan? Nettihotellin jälleenmyyntijärjestelmän kautta saat kuitenkin pysyvän ja järkevän palkkion helposti kaikista asiakkuuksistasi ilman tätä vaivaa!

  • Oman palvelinjärjestelmän käyttöön liittyvä kate voi olla huomattavasti pienempi kuin 30%! Kun lasket yhteen tulot ja menot, rajallisella asiakasmäärällä ei ole välttämättä edes mahdollista päästä samaan kannattavuuteen kuin käyttämällä Nettihotellin jälleenmyyntijärjestelmää. Nettihotelli maksaa 30% kaikista jälleenmyymistäsi Sviitti 2 GB, Lukaali 5 GB ja Palatsi 10 GB -webhotellipakettiesi asiakaslaskutuksen loppusummista - joka vuosi!

Takaisin Lue lisää