Miten ja milloin palkkioiden maksu tapahtuu?

Oikea Mediakeisari haistaa nyt helpon rahan!Jotta voimme maksaa jälleenmyyntipalkkion, jälleenmyyjän tulee olla liittynyt hyväksytysti Nettihotellin jälleenmyyjäksi. Liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomakkeen, jonka jälkeen solmimme kirjallisen jälleenmyyntisopimuksen.

Tämän jälkeen jälleenmyyjä voi myydä Sviitti 2 GB, Lukaali 3 GB sekä Palatsi 4 GB -webhotellipaketteja sekä niihin liitettäviä lisäominaisuuksia loppuasiakkailleen ja saada pysyvästi 30% jälleenmyyntipalkkion kaikista näihin jälleenmyyntipalveluihin liittyvistä ja loppuasiakkaan maksamista laskusuorituksista.

Esimerkiksi jos jälleenmyyjä myy loppuasiakkaalle vaikkapa seuraavaa:

  • Lukaali 5 GB -webhotellipaketti: 13,95€/kk
    (36 kk laskutusjaksolla 502,20 € sis. alv)
  • .fi-päätteinen verkko-osoite: + 2,50 €/vuosi
    (36 kk laskutusjaksolla: 90,00 € sis. alv)

Asiakkaan maksaman laskun loppusummasta 592,20€ tilitetään 30% jälleenmyyjäpalkkio 177,66 euroa (ei-ALV-velvollisille jälleenmyyjäyrityksille 143,27€) laskun suorituksen saavuttua. Lisäksi tilitys toistuu asiakaslaskutuksen loppusumman mukaisena seuraavana laskutuskautena - ja sitä seuraavana - aina niin kauan kuin asiakkuus kestää.

Saat aina kuukausittain koontilistan ja ostolaskun maksetuista tilityksistä (edellyttäen, että sellaisia kunakin kuukautena on), joten voit seurata helposti saamiasi tilityksiä ja liittää ostolaskun kirjanpitoosi.

Takaisin Lue lisää