Voinko maksaa laskuni osissa tai sähköisesti?

Nettihotellin webhotellipaketit on hinnoiteltu kuukausihinnoin - voinko siis maksaa kotisivutilan kerran kuukaudessa saapuvalla laskulla?

Nettihotelli laskuttaa kerralla 12kk! Ei pätkälaskuja!Koska edullisin webhotellipakettimme (Mini 300 MB) maksaa ainoastaan 2,95€/kk, emme voi järkevyyssyistä käyttää kuukausilaskutusta. Laskuttamiseen liittyvät kustannuksetkin tulisivat kalliimmiksi.

Lisäksi verkko-osoiterekisteröinnit on suoritettava aina vähintään vuodeksi kerrallaan, joten emme voi valitettavasti maksaa asiakkaan puolesta verkko-osoiterekisteröintejä ja laskuttaa siitä jälkikäteen kuukausittain.

Edulliset hintamme perustuvat osin myös siihen, että palvelu laskutetaan yhdeksi tai kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Palvelu jatkuu automaattisesti myös laskutuskauden päätyttyä, ellei sitä irtisanota irtisanomisajan puitteissa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Kaikki hintamme esitetään sivuillamme ja markkinoinnissamme kuukausihinnoin vertailun helpottamiseksi, sillä valtaosa webhotellitarjoajista käyttää vastaavaa kuukausihinnoittelua. Lisäksi hintoja verratessasi pyydämme huomaamaan, että kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja ovat siten kuluttajaystävällisiä.

Hintavertailun helpottamiseksi suosittelemme tutustumaan webhotellipakettien vertailusivuuun, jonne on laskettu kunkin paketin kuukausi- ja vuosihinta sekä arvonlisäverottomana että arvonlisäverollisena.

Lähetättekö laskun kirjeitse vai sähköpostitse tai voinko maksaa tilaukseni muilla maksutavoilla?

Laskutustavaksi on valittavissa tilauslomakkeellamme joko kirjelasku tai sähköpostilasku. Toistaiseksi emme tarjoa muita maksutapoja.

Kirjelasku on virallisemman muotoinen kun taas sähköpostilasku toimitetaan toistaiseksi tekstimuotoisena - molemmat ovat kuitenkin yhtä lailla verovähennyskelpoisia. Emme peri laskutuslisää, valitsitpa sitten kirjelaskun tai sähköpostilaskun.

Huom!Huomaathan kuitenkin, että käytettäessä sähköpostilaskua tietoihimme jää sähköpostilaskutusosoitteeksi se sähköpostiosoite, jonka ilmoitat tilauksesi yhteydessä. Jos päädyt vaihtamaan osoitetta heti palvelun avauksen jälkeen (esimerkiksi ottaessasi käyttöön uuteen verkkotunnukseesi perustuvan sähköpostiosoitteen), ilmoitathan tämän myös meille, jolloin voimme korjata laskutussähköpostiosoitteen oikeaksi seuraavan vuoden laskutusta varten.

Kuluttajansuojalain mukaisesti lähetämme kuitenkin kaikki maksumuistutukset kirjeitse, vaikka laskutustavaksi olisikin valittu sähköpostilasku.

Lisäksi huolimatta siitä, että käytämme maksutapana laskua, avaamme kuitenkin tilatun webhotellipaketin ja rekisteröimme sen yhteyteen tarvittavat verkko-osoitteet pääsääntöisesti tilauksen vastaanotettuamme, jo ennen kuin maksusuoritus on saapunut - toisin kuin monet kilpailijamme toimivat.

Takaisin