Miten nopeasti tilattu palvelu avataan?

Nettitohtori tietää!

Pyrimme käsittelemään kaikki arkisin ennen klo 16 saapuvat tilaukset samana päivänä, mutta kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Useimmiten tilaus kuitenkin käsitellään samana päivänä, nopeimmillaan jopa muutaman kymmenen minuutin viiveellä. Ilta-aikoina ja viikonloppuisin tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana mahdollisena arkipäivänä.

Poikkeustapauksissa tilauksen käsittely voi kestää useamman päivän, ja voit tällöin tarvittaessa tiedustella tilauksen käsittelyn tilannetta asiakaspalvelun kautta.

Palvelintilan avaaminen Nettihotelliin

Kun tilauksesi käsitellään, saat tästä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä tarvittavat käyttäjätunnukset, salasanat ja toimintaohjeet. Sinulle saapuu kaksi automaattista sähköpostiviestiä, jotka on otsikoitu serverX.nettihotelli.fi -alkuisina (X ilmaisee palvelimen numeron). Säilytä nämä molemmat viestit ja tulosta ne tarvittaessa talteen.

Rekisteröimme uudet verkko-osoitteet välittömästi (paitsi poikkeustapauksissa, mikäli on syytä epäillä, että tehty tilaus ei ole asianmukainen) ja ne ovat toiminnassa yleensä 24 tunnin sisällä rekisteröinnistä, usein jopa nopeammin. Saat kuitenkin välittömästi käyttöösi rinnakkaisosoitteen muotoa 'omadomain.com.nettihotelli.fi' jonka avulla voit tarkastella kotisivutilaasi ja aloittaa jo sivujen luomisen.

Entä jos olen siirtymässä toiselta palveluntarjoajalta?

Itse tilauksen käsittelyaika on yhtä nopea kuin edellä, mikäli olet ilmoittanut myös kaikki siirtämiseen tarvittavat tiedot. Verkko-osoitteiden siirtäminen voi kuitenkin kestää riippuen osoitteen tyypistä, rekisteröijätahosta tai aikaisemman palveluntarjoajasi reagointinopeudesta.

  • Suomalaisten .fi -päätteisten verkko-osoitteiden siirtäminen on helpointa, nopeinta ja edullisinta. Siirtomaksu on aina 0e ja siirto voidaan suorittaa välittömästi kun ilmoitat vanhalta palveluntarjoajalta saatavan välittäjänvaihtoavaimen. Nimipalvelintietojen muutos päivittyy yleensä voimaan 24 tunnun kuluessa tilauksen käsittelystä.

  • Kansainvälisten .com / .net / .org ja muiden verkko-osoitteiden siirtämisen aikataulu vaihtelee. Siirtoaika voi olla vuorokaudesta jopa muutamaan viikkoon riippuen siitä miten nopeasti entinen palveluntarjoajasi purkaa mahdollisen verkko-osoitteen lukituksen ja hyväksyy siirtopyynnön (ellei sinulla esimerkiksi itselläsi ole mahdollisuutta hyväksyä sitä, edellyttäen ettei sähköpostiosoitteesi ole verkko-osoitteen omistajatiedoissa) tai pitääkö domainrekisteröijää vaihtaa käyttämäämme palveluntarjoajaan (käytämme kansainvälisten verkko-osoitteiden rekisteröintiin Joker EIS AG:ta ja Enomia).

    Saat kuitenkin myös siirron yhteydessä välittömästi tilauksen käsittelyn yhteydessä käyttöösi rinnakkaisen verkko-osoitteen muotoa 'omadomain.com.nettihotelli.tld' minkä kautta pääset tarkastelemaan kotisivutilaan siirtämiäsi tiedostoja ja asentamaan sivuja.

    Lisäksi - mikäli niin olet valinnut - voimme rekisteröidä siirron yhteydessä myös rinnakkaisdomaineja (esimerkiksi muita päätteitä) jotka saat yleensä nopeammin käyttöön ennen vanhan verkko-osoitteen siirtämistä. 

Takaisin