Rekisteröittekö verkko-osoitteet omiin nimiinne?

Nettitohtori tietää!Ja niiden mahdollinen siirtäminen toiselle palveluntarjoajalle on myöhemmin vaikeaa ellei jopa mahdotonta?

Ehei! Nettihotelli rekisteröi verkko-osoitteen omistajan aina asiakkaan omilla tiedoilla. Sinä itse omistat verkko-osoitteen ja päätät sen siirtämisestä pois palvelustamme, niin halutessasi (edellyttäen tietenkin ensin, että maksusaatavamme on hoidettu).

Voit siis luottamuksella rekisteröidä kauttamme verkko-osoitteita haluamasi määrän. Emme omi niitä itsellemme ja pakota käyttämään vain omaa palveluamme.

Voinko rekisteröidä tai siirtää osoitteet myös itse?

Huom!HUOM! FI-päätteisten verkkotunnusten rekisteröinti, siirtäminen tai uusiminen ei ole mahdollista suoraan Viestintäviraston kautta enää 5.9.2016 jälkeen, jolloin verkkotunnusten ylläpitäminen siirtyi erillisille verkkotunnusvälittäjille. Nettihotelli Internet Oy on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä ja voi huolehtia näistä toimista puolestasi.

Tilausjärjestelmässämme on kuitenkin huomioitu myös tämä vaihtoehto, mikäli asiakas haluaa itse hoitaa verkko-osoitteiden rekisteröinnin ja nimipalvelinhallinnan. Tämä tietenkin edellyttää, että käytettävissä on tunnukset eri verkko-osoiterekisteröijien palveluihin ja olet perehtynyt niiden käyttöön ja nimipalvelinten vaihtamiseen.

Huom!Huomaathan myös, että mikäli rekisteröit tai siirrät verkko-osoitteesi itse et voi hyödyntää mahdollisia verkko-osoitteisiin liittyviä kampanjaetujamme (esim. ensimmäisen laskutuskauden ajalle kaupan päälle saatava domainrekisteröinti tietyissä webhotelleissa).

Verkko-osoitteiden rekisteröintihinnastomme on kuitenkin erittäin edullinen ja suosittelemmekin (kuten myös monet rekisteröintiyrityksetkin!) että jätätte rekisteröinnin tehtäväksemme. Saatte tällöin näppärästi laskun vain yhdestä paikasta sisältäen sekä kotisivutilan että verkko-osoitteen.

Takaisin