NettitohtoriSiirrättekö myös kotisivut tai sähköpostilaatikot puolestamme

uuteen levytilaan jos siirrymme asiakkaaksenne?

Valitettavasti emme. Webhotellipalvelumme on hinnoiteltu siten, että kotisivujen siirtäminen ja sähköpostilaatikoiden luominen ovat asiakkaalle itselleen (tai asiakkaan valitsemalle kolmannelle osapuolelle) jääviä tehtäviä. Lisäksi näihin liittyvät toimet on yleensäkin parasta jättää kotisivut suunnitelleelle henkilölle itselleen, koska vain hän tietää mahdollisista toteutetuista erikoisratkaisuista, jotka tulee sivujen siirrossa huomioida.

Tarjoamme kuitenkin erinomaiset ohjeet kotisivutiedostojen siirtämiseksi FTP:llä sekä mahdollisten tietokantojen siirtämiseksi, joiden avulla kotisivujen siirto onnistuu yleensä mutkattomasti.

Kotisivujen siirtämisen lisäksi myös sähköpostilaatikot tulee luoda uudelleen uudelle palvelimelle ja siirtyä käyttämään näitä siirron tapahduttua. Myös sähköpostien käyttöönottoon tarjoamme yksityiskohtaiset ohjeet.

Huolehdimme kuitenkin verkkotunnusten siirtämisestä sovittuna ajankohtana, mikäli tilauksessa siirto on jätetty tehtäväksemme. Ja luonnollisesti asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin siirtoon liittyviin teknisiin kysymyksiin, vaikka itse siirtotyöhön emme suoranaisesti osallistu.

Takaisin